Információk

KEZELÉSEINKRŐL ÁLTALÁNOSSÁGBAN

Kezeléseink kellemes közérzetet, megnyugvást, testi, lelki ellazulást és feltöltődést eredményezhetnek. Hatásukra a szervezetet az önregenerációs folyamatok beindítására ösztönözzük. Fontos, hogy nem helyettesítik az orvosi ellátást, ezért lényegesnek tartjuk az együttműködést az orvosokkal, egészségügyi intézményekkel.

Kezeléseink mindenkor és mindenhol ingyenesek!

kulturális-rendezvények-szeretet-fénye-alapítvány

Masszírozás (hát-, kéz-, talpmasszázs)

Olyan érintő, simító mozdulatokból épül fel, amelyek a hát, kéz, talp izmait és izomcsoportjait finoman ellazítják.

Az érintett területek gyengéd masszírozása stimulációként hat az ide haladó és innen elfutó idegekre, ezáltal az idegrendszer számára is.
A hát, kéz, talp átmelegedése által javul e területek vérellátása, aminek mindig az a célja, hogy az eredeti állapotot visszaállítsa – gondoljunk a gyulladások helyén létrejövő melegségre, vérbőségre.
Mindezen hatásoknak köszönhetően a szervezetet önregenerációs folyamatok beindítására ösztönözzük, de nem avatkozunk bele a fizikai test működésébe.

A finom mozdulatoknak köszönhetően nincsenek mellékhatások, a stressz oldásán és az izmok ellazításán keresztül engedünk teret a szervezetben zajló regenerációs folyamatoknak.
A masszázs széken, ülő pozícióban történik, fedetlen bőrfelületen semleges olaj használatával.

A masszírozás ideje kb. 30-40 perc.

Ajánlott azoknak, akik felfrissülésre vágynak, vagy akik egészségüket szeretnék helyreállítani, illetve megtartani.

Harmonizálás

Ez a kezelési mód az ősi kínai gyógyászatban már jól ismert, a keleti orvostudományban jelenleg is elfogadott meridián rendszer működésére épül. Testi vagy lelki okok miatt a meridiánokban nem jól működő gócok jöhetnek létre, melyek az energia áramlását gátolják. A harmonizálással lehetővé tesszük az energia akadálytalanabb haladását. Így harmonikusabb állapot állhat elő.

 A kezelés álló helyzetben történik, időtartama kb. 10 perc.

Tartásjavító torna

A tartásjavító tornát gyermekektől az idősekig minden korosztály végezheti. Kíméletesen, de alaposan megmozgatja az ízületeket és a főbb izomcsoportokat.

 Nevéhez hűen erősíti a has-, far- és hátizmokat, melyek a helyes testtartásunk alapjául szolgálnak. Ezen izmok gyengesége különböző testtartásbeli eltérésekhez vezet, amikből súlyos egészségügyi problémák is kialakulhatnak, ezért is fontos erősítésük, ezáltal a problémák megelőzése.

Alaposan megdolgoztatja az alsó és felső végtagokat egyaránt. A „bokatorna” és az „alapmozgás” izompumpa hatással is bír, ezáltal az alsó végtag keringését javíthatja. A gyakorlatsor fejlesztheti a mozgáskoordinációt, testtudatot, egyensúlyt és nem utolsó sorban a kitartást és akaratot.

A torna időtartama kb. 40-45 perc

Relaxa

Relaxációs technikánk nagyszerű lehetőség a testi, lelki és szellemi ellazulásra, lecsendesedésre, a fókuszálás elsajátítására, új tapasztalatok szerzésére önmagunkkal kapcsolatban. Íme egy rövid részlet a relaxánkból:

Hol érhetők el a kezeléseink?

Budapesti Központunkban hétköznapokon, vidéki és külföldi köreinkben rendszeresen tartunk kezeléseket, ahová várunk minden kedves érdeklődőt, rászorulót, és mindenkit, aki feltöltődésre, kikapcsolódásra, szeretetre vágyik.:

A kezeléseink elérhetőségeihez kattints ide!

Egészségnapok

Gyakran vagyunk hivatalosak egészségnapokra, céges rendezvényekre, falunapokra, ahol a hozzánk fordulók kellemesen kikapcsolódhatnak. Masszíroztunk többek között:

 

  •  a Posta Biztostó családi napján a munkatársakat és családtagjaikat
  • a Magyar Telekom kirendeltségeiben a munkatársakat
  • a Pásztorvölgyi Általános Iskola és Gimnáziumban, Egerben a diákokat és tanárokat
  • az egykori ÁNTSZ-nél a dolgozókat, valamint szűrőnapjaikon a vendégeket
  • az Egri Rendőrkapitányság Egészségnapjain az irodai dolgozókat
  • a Transzplantációs Alapítvány “Mi is nyaralunk!” táborában a transzplantált gyerekeket és szüleiket
    a Szent Margit Rendelőintézet (Budapest) szűrőnapjain a vendégeket
  • Amennyiben céges egészségnapot szerveznél, ahol munkatársaid frissítő masszázsban részesülnének, lépj kapcsolatba velünk! Kapcsolattartó: Burghardt Péter, 06 20 319 5684

Több ezer embert érintünk meg évente

Adataink csupán a 2010 óta regisztrált kezeléseink számát mutatja. Ezen kívül családoknál, barátoknál nem regisztrálva szintén jelentős mennyiségű kezelés történik.

Ha érdekel, hogy 2010-óta mennyi embert kezeltünk meg, kattints ide.

 

Kezeléseinkről mondták

VÉLEMÉNYEK

A masszázs csodálatos élmény volt számomra! Köszönöm a lelkiismeretes munkátokat.

VÉLEMÉNYEK

Köszönöm ezt a csodálatos délutánt. Csodálatos ez a kis csapat; évek óta nézem a munkájukat, ahogyan masszíroznak, energiakezelést adnak az embereknek, segítik őket. Köszönöm! 

VÉLEMÉNYEK

Életem első kézmasszázsa volt. Óriási élmény, most még alfában vagyok, ez csodás élmény, és feltöltődés!!! Köszönöm! 

VÉLEMÉNYEK

A kezelés alatt, a gerincemtől sokszor elzsibbadt lábfejem teljesen ellazul és könnyebben tudok lépni. Nagyon idegnyugtató a hátmasszírozás. Teljesen kikapcsol. Hálás szívvel köszönöm. 

VÉLEMÉNYEK

Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, hogy megismerhettem a Szeretet Fénye alapítvány kezelő személyzetét. Csodálatos élmény volt a fejpozíciós energiakezelés, amit még nem ismertem, ill. nem volt részem benne. Mintha a kék tenger hullámain lebegtem volna egy csónakban. Köszönöm ezt az érzést. A továbbiakban terjesztem a faluban is az élményt. Jó munkát kívánok mindenkinek.

Egészségcsoport

Szervezetünkön belül a kezeléseink tisztaságáért és egységes működéséért az önkéntesekből álló Egészségcsoport tagjai felelnek. A különböző kezelési technikákat vizsgához kötött tanfolyamokon lehet elsajátítani. Erre azért van szükség, hogy az ország bármely területén és külföldön is ugyanazt a szeretetet, odafigyelést és kezelést kapják az emberek. Egészségcsoportunk bemutatkozását ezen az oldalon olvashatod.