Körélet Magyarországon

A közösségnek megtartó, éltető ereje van. Helyi csoportjaink ún. köröket alkotnak Arany János: Családi kör című verse nyomán. A foglalkozások célja, hogy a közösség tagjai minél jobban megismerjék egymást, legyen egy szeretetteljes közeg, ahol megoszthatják örömeiket, esetleges nehézségeiket és megoldandó feladataikat – támogató segítséget kapva a társaktól.

Azt is fontosnak tartjuk, hogy megtanuljunk harmóniában együttműködni közös célokért, mert együtt minden könnyebb. Van, amikor közösen beszélgetünk egy adott témával kapcsolatban: a résztvevők megoszthatják és meghallgathatják egymás véleményét, gondolatait, megéléseit.

Van, amikor önismereti játékokat játszunk, kreatív foglalkozásokat tartunk vagy közös olvasmány- és film élményeket beszélünk át. A foglalkozások mindemellett a közösség életével kapcsolatos feladatok és szervezési kérdések megbeszélésének helyszínei is.

BEMUTATKOZÁSOK

SEGÍTS, HOGY SEGÍTHESSÜNK!

Nonprofit alapítványként, ingyenesen végzett kezeléseink hátterének megteremtéséhez, fenntartásához, önismereti, kulturális és hagyományőrző tevékenységeink megvalósításához minden támogatást köszönettel fogadunk – legyen szó egyéni, céges adományról, illetve a személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásáról!

Köszönjük, ha felajánlod részünkre személy jövedelemadód 1%-át! Neked csak pár perc, de nekünk sokat jelent!
Támogatási lehetőségek >>