Körélet az Egyesült Királyságban

Körélet az Egyesült Királyságban

A Szeretet Fénye Egyesült Királyságban, pontosabban Walesben történő 2010-es bemutatkozása óta közösségünknek közel 70 tagja lett – vannak köztünk született walesiek, külföldiek és vannak, akik az Egyesült Királyság különböző részein élnek. Földrajzi elhelyezkedésünknél fogva egyelőre még nincsen helyi központunk, társaink szétszórtan élnek a hegyes, dombos vidékeken, ami megnehezíti a találkozást és az összetartást.

Szeretet Fénye nemzetközi jelenlét Walesi találkozó

Hogyan tartjuk mégis egymással a kapcsolatot?

1. Havonta megjelenő belső hírlevelünkön keresztül:
Az elektronikus formában kiküldött hírlevelet tagjaink töltik meg tartalommal, személyes beszámolókkal, csoportélményekkel, könyvajánlóval, stb.

2. Csoportfoglalkozásokon:
Három aktív csoportunk van Észak-, Dél- és Közép-Walesben. Havonta szoktunk találkozni, megosztjuk egymással a tapasztalatainkat, híreinket, megtervezzük az összejöveteleket, beszélgetünk egy-egy fontosabb témáról vagy könyvről, és Szeretet Fénye kezelésben részesítjük egymást.

A csoport létszáma időről időre változik, függően attól, ki-mikor-hogyan ér rá.  Ezek az alkalmak lehetőséget teremtenek arra, hogy jobban megismerjük egymást, megoszthassuk a bennünk zajló folyamatokat, nehézségeket, örömöket a társainkkal. Találkozásaink fontos eleme a teázás és a közös étkezés, sütizés. Összejöveteleinkre szeretettel várjuk az irántunk érdeklődő ismerősöket, családtagokat, hogy jobban megismerjenek bennünket, az utat, amin járunk és mindazt a szellemiséget, amit képviselünk.

Hol filmet nézünk és megbeszéljük az élményeinket, hol közösen énekelünk, művészkedünk, alkotunk – agyagozunk, rajzolunk. Van, hogy önismereti társasjátékozunk – nagyon szeretjük a “Transzformációs társasjáték”-ot, mely a társak tükrén keresztül lehetőséget ad önmagunk és mások mélyebb megismerésére. A közös kirándulások, természetjárások szintén közelebb hoznak bennünket egymáshoz.  Gyakran tartunk “Kényeztető napokat” is, ilyenkor kezelünk, meditálunk, relaxálunk, mozgunk. Mindezeket saját erőforrásokból valósítjuk meg, akár emberi, akár anyagi értelemben, mert nagyon örülünk annak, hogy együtt tudunk lenni.

Szeretet Fénye nemzetközi jelenlét Walesi találkozó 22

3. Éves Találkozón szeptemberben:

Az aktív tagok egy kisebb csoportja felelős az éves találkozó megszervezéséért. A 2016-ban útnak indított, vidám kiscsoportos összejövetel kezdi kinőni magát, egyre nagyobb érdeklődés van iránta. Olyan társak is el tudnak jönni a családtagjaikkal, barátaikkal együtt, akik távol élnek. A találkozó amellett, hogy összekovácsolja a megjelenteket, lehetőséget  teremt önmagunk és a közösségünk fejlesztésére is, inspiráló és energetizáló hatással van ránk az elkövetkező időszakra. Áldottnak érezzük magunkat, hogy ennek megvalósításában a Magyarországon élő és tevékenykedő társaink nagylelkű támogatására is számíthatunk mindig.

A walesi találkozó ösztönző hatására született terveink megvalósítása elkezdődött: rendszeresen érkeznek Magyarországról társaink, akik intenzívebb tanulási és fejlődési lehetőséget kínálnak a helyiek részére, évente legalább 2-3 hétvégi alkalommal. A cél nem csak az egyének fejlődése, hanem egy aktívabb közösségi élet létrehozása a nagy földrajzi távolságok ellenére is.

További információ: Angela Youdale, ayoudale@gmail.com

SEGÍTS, HOGY SEGÍTHESSÜNK!

Nonprofit alapítványként, ingyenesen végzett kezeléseink hátterének megteremtéséhez, fenntartásához, önismereti, kulturális és hagyományőrző tevékenységeink megvalósításához minden támogatást köszönettel fogadunk – legyen szó egyéni, céges adományról, illetve a személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásáról!

Köszönjük, ha felajánlod részünkre személy jövedelemadód 1%-át! Neked csak pár perc, de nekünk sokat jelent!
Támogatási lehetőségek >>