EGÉSZSÉGMEGŐRZÉS

KEZELÉSEINKRŐL ÁLTALÁNOSSÁGBAN

Kezeléseink kellemes közérzetet, megnyugvást, testi, lelki ellazulást és feltöltődést eredményezhetnek. Hatásukra a szervezetet az önregenerációs folyamatok beindítására ösztönözzük. Fontos tudni azonban, hogy kezeléseink nem helyettesítik az orvosi ellátást.

egészségmegőrzés-szeretet-fénye-alapítvány
szeretet-fénye-alapítvány

Masszírozás (hát-, kéz-, talpmasszázs)

Olyan érintő, simító mozdulatokból épül fel, amelyek a hát, kéz, talp izmait és izomcsoportjait finoman ellazítják.

 • Az érintett területek gyengéd masszírozása serkentően hat az ide haladó és innen elfutó idegekre, ezáltal az idegrendszerre is.
 • A hát, kéz, talp átmelegedése által javul e területek vérellátása, aminek mindig az a célja, hogy az eredeti állapotot visszaállítsa – gondoljunk a gyulladások helyén létrejövő melegségre, vérbőségre.
 • Mindezen hatásoknak köszönhetően a szervezetet önregenerációs folyamatok beindítására ösztönözzük, de nem avatkozunk bele a fizikai test működésébe.
 • A finom mozdulatoknak köszönhetően nincsenek mellékhatások, a stressz oldásán és az izmok ellazításán keresztül engedünk teret a szervezetben zajló regenerációs folyamatoknak.
 • A masszázs széken, ülő pozícióban történik, fedetlen bőrfelületen semleges olaj használatával.

A masszírozás ideje kb. 30-40 perc.

Ajánlott azoknak, akik felfrissülésre vágynak, vagy akik egészségüket szeretnék helyreállítani, illetve megtartani.

szeretet-fénye-alapítvány

Tartásjavító
torna

A tartásjavító tornát gyermekektől az idősekig minden korosztály végezheti. Kíméletesen, de alaposan megmozgatja az ízületeket és a főbb izomcsoportokat.

 • Nevéhez hűen erősíti a has-, far- és hátizmokat, melyek a helyes testtartásunk alapjául szolgálnak. Ezen izmok gyengesége különböző testtartásbeli eltérésekhez vezet, amikből súlyos egészségügyi problémák is kialakulhatnak, ezért is fontos erősítésük, ezáltal a problémák megelőzése.
 • Alaposan megdolgoztatja az alsó és felső végtagokat egyaránt.
 • A „bokatorna” és az „alapmozgás” izompumpa hatással is bír, ezáltal az alsó végtag keringését javíthatja.
 • A gyakorlatsor fejlesztheti a mozgáskoordinációt, testtudatot, egyensúlyt és nem utolsó sorban a kitartást és akaratot.

A torna időtartama kb. 40-45 perc.

egészségmegőrzés-szeretet-fénye-alapítvány

Harmonizálás

Ez a kezelési mód az ősi kínai gyógyászatban már jól ismert, a keleti orvostudományban jelenleg is elfogadott meridián rendszer működésére épül. Testi vagy lelki okok miatt a meridiánokban nem jól működő energiaáramlást segítjük. A harmonizálással lehetővé tesszük az energia akadálytalanabb haladását. Így harmonikusabb állapot állhat elő.

A kezelés álló helyzetben történik, időtartama kb. 10 perc.

egészségmegőrzés-szeretet-fénye-alapítvány

Relaxa

Relaxációs technikánk nagyszerű lehetőség a testi, lelki és szellemi ellazulásra, lecsendesedésre, a fókuszálás elsajátítására, testünk tudatosítására, új tapasztalatok szerzésére önmagunkkal kapcsolatban.

A minden héten csütörtökön este 7-től tartott 1 órás feltöltődésre a központi telefonszámunkon (06 20 319 5655) előzetesen kérünk bejelentkezést legkésőbb szerda este 6-ig.

Több ezer embert érintünk meg évente

Adataink csupán a 2010 óta regisztrált kezeléseink számát mutatja. Ezen kívül családoknál, barátoknál nem regisztrálva szintén jelentős mennyiségű kezelés történik.

Kezeléseink száma összesen

Külföldi kezelések száma

Budapesti kezelések száma

Vidéki kezelések száma

Kezeléseinkről mondták

A masszázs csodálatos élmény volt számomra! Köszönöm a lelkiismeretes munkátokat.
Köszönöm ezt a csodálatos délutánt. Csodálatos ez a kis csapat; évek óta nézem a munkájukat, ahogyan masszíroznak, energiakezelést adnak az embereknek, segítik őket. Köszönöm!
Életem első kézmasszázsa volt. Óriási élmény, most még alfában vagyok, ez csodás élmény, és feltöltődés!!! Köszönöm!
A kezelés alatt, a gerincemtől sokszor elzsibbadt lábfejem teljesen ellazul és könnyebben tudok lépni. Nagyon idegnyugtató a hátmasszírozás. Teljesen kikapcsol. Hálás szívvel köszönöm.
Nagyon jól esett a masszázs, volt egy olyan része, amit még soha nem éreztem, olyan kellemes volt. Köszönöm! Felfrissültem!
Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, hogy megismerhettem a Szeretet Fénye alapítvány kezelő személyzetét. Csodálatos élmény volt a fejpozíciós energiakezelés, amit még nem ismertem, ill. nem volt részem benne. Mintha a kék tenger hullámain lebegtem volna egy csónakban. Köszönöm ezt az érzést. A továbbiakban terjesztem a faluban is az élményt. Jó munkát kívánok mindenkinek.

Egészségnapok

Gyakran vagyunk hivatalosak egészségnapokra, céges rendezvényekre, falunapokra, ahol a hozzánk fordulók kellemesen kikapcsolódhatnak. Masszíroztunk többek között:

 • A Posta Biztostó családi napján a munkatársakat és családtagjaikat
 • A Magyar Telekom kirendeltségeiben a munkatársakat
 • A Pásztorvölgyi Általános Iskola és Gimnáziumban, Egerben a diákokat és tanárokat
 • Az egykori ÁNTSZ-nél a dolgozókat, valamint szűrőnapjaikon a vendégeket
 • Az Egri Rendőrkapitányság Egészségnapjain az irodai dolgozókat
 • A Transzplantációs Alapítvány “Mi is nyaralunk!” táborában a transzplantált gyerekeket és szüleiket
 • A Szent Margit Rendelőintézet (Budapest) szűrőnapjain a vendégeket

Amennyiben céges egészségnapot szerveznél, ahol munkatársaid frissítő masszázsban részesülnének, lépj kapcsolatba velünk!

Kapcsolattartó: Burghardt Péter, 06 20 319 5684

Hol érhetők el a kezeléseink?

Budapesti Központunkban hétköznapokon, vidéki és külföldi köreinkben rendszeresen tartunk kezeléseket, ahová várunk minden kedves érdeklődőt, rászorulót, és mindenkit, aki feltöltődésre, kikapcsolódásra, szeretetre vágyik.

A kezeléseink elérhetőségeihez kattints ide!

Egészségcsoport

Szervezetünkön belül a kezeléseink tisztaságáért és egységes működéséért az önkéntesekből álló Egészségcsoport tagjai felelnek. A különböző kezelési technikákat vizsgához kötött tanfolyamokon lehet elsajátítani. Erre azért van szükség, hogy az ország bármely területén és külföldön is ugyanazt a szeretetet, odafigyelést és kezelést kapják az emberek. Egészségcsoportunk bemutatkozását itt olvashatod.

SEGÍTS, HOGY SEGÍTHESSÜNK!

Nonprofit alapítványként, ingyenesen végzett kezeléseink hátterének megteremtéséhez, fenntartásához, önismereti, kulturális és hagyományőrző tevékenységeink megvalósításához minden támogatást köszönettel fogadunk – legyen szó egyéni, céges adományról, illetve a személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásáról!

Köszönjük, ha felajánlod részünkre személy jövedelemadód 1%-át! Neked csak pár perc, de nekünk sokat jelent!
Támogatási lehetőségek >>