Előadások

ELŐADÁSOK

Előadásainkon hétköznapi témákon keresztül tágíthatjuk világképünket, önmagunkról alkotott elképzeléseinket. Inspirációkat, gondolatébresztő válaszokat kaphatunk a bennünket foglalkoztató kérdésekre. Közösségünk tagjai és külső meghívott előadók segítségével mélyebben megismerhetjük a cselekvő szeretet útját, illetve más önismereti ágakat, irányzatokat, gondolatrendszereket.

önismeret-szeretet-fénye-alapítvány

Körfoglalkozások

Helyi csoportjaink ún. köröket, mint klubokat alkotnak Arany János, Családi kör verscíme nyomán.
A foglalkozások célja, hogy a közösség tagjai minél jobban megismerjék egymást, legyen egy szeretetteljes közeg, ahol megoszthatják örömeiket, esetleges nehézségeiket és megoldandó feladataikat – támogató segítséget kapva a társaktól. Azt is fontosnak tartjuk, hogy megtanuljunk harmóniában együttműködni közös célokért, mert együtt minden könnyebb.
Van, amikor közösen beszélgetünk egy adott témával kapcsolatban: a résztvevők megoszthatják és meghallgathatják egymás véleményét, gondolatait, megéléseit.
Van, amikor önismereti játékokat játszunk, kreatív foglalkozásokat tartunk vagy közös olvasmány- és film élményeket beszélünk át.
A foglalkozások mindemellett a közösség életével kapcsolatos feladatok és szervezési kérdések megbeszélésének helyszínei is.

önismeret-szeretet-fénye-alapítvány

Ízelítő témáinkból

Néhány példa a budapesti körfoglalkozások témájára a közelmúltból:

  • Évtervező műhelymunka 
  • Beszélgetés az empátiátiáról
  • Ragaszkodás, elengedés, továbblépés
  • Férfi- és női szerepek
  • A digitális szeretet
  • Amit kommunikálok, és amit Te értesz alatta
  • Az öröm megélése a hétköznapokban
  • Táncmeditáció – mozgás, energia, harmónia

Nyitott foglalkozásainkra (a programban megjelölt előadások/körfoglalkozások) a központi telefonszámon való bejelentkezést követően minden érdeklődőt szeretettel várunk.

SEGÍTS, HOGY SEGÍTHESSÜNK!

Nonprofit alapítványként, ingyenesen végzett kezeléseink hátterének megteremtéséhez, fenntartásához, önismereti, kulturális és hagyományőrző tevékenységeink megvalósításához minden támogatást köszönettel fogadunk – legyen szó egyéni, céges adományról, illetve a személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásáról!

Köszönjük, ha felajánlod részünkre személy jövedelemadód 1%-át! Neked csak pár perc, de nekünk sokat jelent!
Támogatási lehetőségek >>