ADOMÁNYGYŰJTÉS

Köszönjük, ha adományoddal hozzájárulsz közhasznú céljaink megvalósításához!
Karácsony 2022_adománygyűjtés

Szeretet Fénye második honlapja: Bence

A Szeretet Fénye szeretne egy második honlapot létrehozni, ami Fazekas Bence, közösségünk vezetője anyagait tartalmazza majd különböző nyelveken, hogy nemzetközileg is elérhető legyen!
Fazekas Bence: Eljövendő feladatnak tűztem ki magam elé, hogy kilépjek a nagyvilág elé és a digitális térbe, a Szeretet Fénye nagyköveteként. Hogy komolyan vegyenek, ehhez szükségem van egy honlapra, ahol közvetlenül megjelennek a nyilvános programjaim,
előadásaim, videók, hanganyagok, podcastok, melyeket készíteni akarok. 4 nyelven szeretnék megjelenni: magyar, angol, spanyol, német, hogy valóban elérjem, és a Szeretet Fényéhez vezethessem az embereket. A honlap (a képen az előzetes látványterve látható) fejlesztéséhez kérem a
támogatásotokat!:

Támogatás esetén a következő számlaszámra utalj, köszönjük! 11600006-00000001-99012862

%

160.000 Ft / 450.000 Ft

  • 35% 35%

Hiányzó összeg: 290 000 Ft

(hetente egyszer frissítjük)

11 - Bluetooth hangszóró szett 600x600

BÁRKA

A Királdi telephelyünkön lévő faépület, vagy ahogy mi nevezzük a “Lélek Bárkája”, vagy “Bárka” nemcsak ünnepségeinknek, hanem relaxációknak, beszélgetéseknek, tornáknak is teret ad. Sajnos komoly állagromláson ment keresztül az elmúlt 13 évben. A fapadlózat teljes cseréje, a szigetelés felújítása, a Bárka mellett vízelvezető rendszer kiépítése csak néhány az elvégzendő munkák közül, melyet célul tűztünk ki! Előre elhatároztuk, hogy a JÓ MINŐSÉGŰ és TARTÓS felújítást fogjuk választani az olcsó és gyors megoldással szemben, mert szeretnénk hosszú évekre garantálni a Bárka jó állapotát, hogy továbbra is méltó helyet kapjon az általunk is képviselt Szeretet Fénye!

Támogatás esetén a következő számlaszámra utalj, köszönjük! 11600006 00000001 98383895

(eddig ennyi összeg érkezett be, hetente egyszer frissítjük)

KÉRJÜK ADOMÁNYOZZ TE IS!

Banki átutalást az alábbi számlaszámra tudsz végezni:
11600006-00000001-98383802
ERSTE Bank

Külföldről történő utalásnál:
IBAN: HU67 11600006-00000001-98383802

bankkártyás fizetés 600x234

KORÁBBI ADOMÁNYGYŰJTÉSEK

2024

2024 - NKT 2024, Mezőkövesd

A cél megvalósult, nagy hálával köszönjük szépen az adományokat! Az NKT 2024.05.11-én sikeresen megrendezésre került!

A kapott támogatást a rendezvény költségeinek fedezésére fordítottuk.

Adomány összesen: 800.000 Ft

Mi volt a cél, ami megvalósult?

“2024. május 11-én Mezőkövesden rendezzük meg a 27. Nemzetközi Kulturális Találkozónkat. Hozzávetőlegesen 500 fő részvételére számítunk. A belépőjegy összegét úgy alakítottuk ki, hogy az mindenki számára elérhető, kedvező árú legyen, éppen ezért az csak az ebéd és a helyszínbérlés költségeit fedezi.
Nem fedezi viszont az egész napos szendvics alapanyagok ellenértékét, a kulturális műsorról készülő felvétel operatőri és utómunka díjait, nyomdai és dekorációs elemek költségeit, valamint a külföldről érkező vendégeink részére bérelt tolmácsgépek díját.
Ez utóbbiakhoz kérjük a támogatásokat, melyeket nagy tisztelettel megköszönünk!” 

2024 - Konferencia mikrofon

A cél megvalósult! Hálásan köszönjük az adományokat. Az előadásainkhoz szükséges konferencia mikrofon segítségével a központban személyesen résztvevő társaink ezentúl online is jól hallhatóak lesznek.

A kapott támogatást a konferencia mikrofon beszerzésére fordítottuk.

Adomány összesen: 51.000 Ft

Mi volt a cél, ami megvalósult?

A konferencia mikrofont a hibrid formában megtartott előadásaink, körbeszélgetéseink alkalmával használjuk az Országos Központunkban. Segítségével az online felületen résztvevő társaink is jól hallják azokat, akik a teremben, személyesen vesznek részt az adott foglalkozáson.

A támogatást a központunkba szükséges konferencia mikrofon beszerzésére kértük.

 

2023

2023 - Központ festése

A cél megvalósult! Hálásan köszönjük az adományokat és, hogy 2023. decemberében sikerült a központunk nagyszobáját és kezelő helyiségeit megújítanunk.

A kapott támogatást a helyiségek kifestésére fordítottuk.

Adomány összesen: 200.000 Ft

Mi volt a cél, ami megvalósult?

Az októberben meghirdetett megújulás jegyében szerettük volna a központban kifesteni első ütemben a nagyszobát és a kezelőt, mely utóbbi esetén különösen fontos a tisztaság. A műveletet karácsony előtt, a központ zárva tartása idején megvalósítottuk, hogy 2024-ben már méltóbb szobák fogadjanak Benneteket és a masszírozásra érkező vendégeinket.

A támogatást a központunkban található nagyszoba és kezelő helyiségeinek kifestésére kértük.

2023 - Karácsony

A cél megvalósult! Hálásan köszönjük az adományokat és, hogy 2023. december 09-én együtt ünnepelhettünk a hagyományos karácsonyi rendezvényünkön az Albertfalvai Közösségi Házban.

A kapott támogatást a helyszín bérleti díjára és a résztvevők megvendégelésére fordítottuk.

Adomány összesen: 149.000 Ft

Mi volt a cél, ami megvalósult?

2023. december 09-én tartottuk hagyományos karácsonyi ünnepségünket az Albertfalvai Közösségi Házban. Hangszeres produkciókkal, versekkel, énekekkel, a Zengő Dobosok Gyermek Dobcsapat és a Regélő Fehér Táltos Dobcsapat koncertjével készültünk.
A rendezvényen történő részvétel ingyenes volt.
A támogatást a helyszín bérleti díjára és a résztvevők megvendégelésére kértük.

Karácsony 2022_adománygyűjtés

2022

2022 - Karácsony

A cél megvalósult! Hálásan köszönjük az adományokat és, hogy 2022. december 10-én együtt ünnepelhettünk a hagyományos karácsonyi rendezvényünkön az Albertfalvai Közösségi Házban.

A kapott támogatást a helyszín bérleti díjára és a résztvevők megvendégelésére fordítottuk.

Adomány összesen: 150.000 Ft

Mi volt a cél, ami megvalósult?

2022. december 10-én tartottuk hagyományos karácsonyi ünnepségünket az Albertfalvai Közösségi Házban. Hangszeres produkciókkal, versekkel, énekekkel, a Zengő Dobosok Gyermek Dobcsapat és a Regélő Fehér Táltos Dobcsapat koncertjével készültünk.
A rendezvényen történő részvétel ingyenes volt.
A támogatást a helyszín bérleti díjára és a résztvevők megvendégelésére kértük.

Karácsony 2022_adománygyűjtés

2022 - Királd 20. születésnap

A cél megvalósult! Köszönjük az adományokat és hogy együtt ünnepelhettünk október 08-án Királdon!

Adomány összesen: 296.000 Ft

Mi volt a cél, ami megvalósult?

Szeretett Királdunk 20 éves lett. 20 év nagy idő. Sok minden történt velünk itt, a Béke-völgyben. Szerettük volna mindezt feleleveníteni és méltóképpen megünnepelni, együtt-veletek! Ezért születésnapi összejövetelre invitáltunk minden kedves régi, és új társunkat. Együtt töltöttünk egy szép napot ezen a jeles évfordulón! A rendezvényen történő részvétel ingyenes volt.

Méltóképpen felkészültünk, kicsinosítottuk, vendégfogadásra alkalmassá tettük vidéki központunkat, és az érkezőket ízletes falatokkal megvendégeltük. A támogatásokat Királd születésnapi rendezvényére kértük.

 

Kirald 20 web verti

2022 - Bluetooth hangrendszer

Hálásan köszönjük az adományokat, nagy örömmel tájékoztatunk Benneteket, hogy az összegyűlt összegből megvettük a Hangrendszert és már használjuk is meditációknál, relaxációknál!

Adomány összesen: 91.220 Ft

Mi volt a cél, ami megvalósult?

A királdi telephelyünkön foglalkozásoknak otthont adó termébe egy kulturáltabb, de egyszerűen kezelhető hangrendszerre volt szükségünk, amely normálisan, tisztán, kellő erővel tud megszólalni. Csatlakoztatás többféle kábellel lehetséges (optikai, jack, koaxális), valamint Bluetooth-on keresztül is vezérelhető. Ennek megfelelően mobiltelefon, tablet, laptop és TV csatlakoztatható hozzá. A felhasználása a különböző beltéri előadások, zenei bemutatók, relaxáció, meditáció során kerül sor.

A támogatást az eszköz beszerzésére kértük.

 

2022 - Fűnyíró

A cél megvalósult, köszönjük, hogy lehetővé tettétek a Királdi kert ápolását!

Adomány összesen: 95.000 Ft

Mi volt a cél, ami megvalósult?

A Királdi telepünk gondozásához, a kert ápolásához egy jó minőségű fűnyírót szereztünk be a jelenlegi fűkaszák mellé.

 

2022 - 50db törölköző

Éljen! Összegyűlt a szükséges összeg, megvettük a törölközőket, melyek segítségével ingyenes maszírozást kapnak a hozzánk fordulók! Köszönjük!

Adomány összesen: 44.750 Ft

Mi volt a cél, ami megvalósult?

Az ingyenes masszírozásunkhoz szükséges dolgok közül a törülközők fontossága kiemelt, segítői tevékenységünk alapvetően használt kelléke. A központba beszereztünk 50 db-t a képen látható törölközőkből.

13 - 50 db törülköző 600x600

 

Anyagi segítségeddel hozzájárulsz az ingyenes kezeléseink hátterének megteremtéséhez és működésünk fenntartásához!