KÖNYVAJÁNLÓ

Szeretettel ajánljuk az alapítványunk kiadásában megjelent könyveket.

További információt az alapitvany@live.com címen kérhet.

9 perc - Utam a fénybe

Meglepődnénk, ha pontosan tudnánk, hogy milyen sokan élnek át a világon halálközeli élményt. A legtöbb ember ugyan nem mer, vagy nem tud beszélni róla, mégis egyre több beszámoló, leírás, vagy éppen tudományos kutatás jelenik meg ebben a témakörben. Ez a könyv mégis különbözik az eddigiektől: Putnoki Tibor több mint húsz évvel ezelőtt élte át azt az élményt, amely nem csak az ő életét változtatta meg gyökeresen, de egész életére szóló küldetést is adott számára: „Szólni kellene az embereknek, hogy ne így éljenek, ne így cselekedjenek!” Azóta járja a cselekvő szeretet útját, és létrehozta az Alapítványunkat, amely a legegyszerűbbnek tűnő, mégis talán a legnehezebb feladatot tűzte zászlajára: saját példán keresztül megmutatni, hogy az ember a szeretetben élésre, a boldogságra lett teremtve, és képes is ennek megfelelően élni. Nem kell hozzá különleges tudás vagy képzettség: a Szeretet mindannyiunké, és minden élethelyzetben lehetőségünk van megélni azt – csak a mi döntésünkön múlik.

A könyv magyar-angol, angol-német és angol-spanyol kiadásban elérhető.

szeretet-fénye-alapítvány-putnoki-tibor

Dádó és a szürkeköpeny

Fantasztikus időutazás a jelenből a több ezer évvel ezelőtti Bükkbe. A szürkeköpeny segítségével testközelből figyelhetjük meg, hogyan élte az ősember és környezete a mindennapokat: vajon ki győzött a kardfogú tigris és a medve küzdelmében? Mi az a pirosvirág? Kik voltak az őskori titkok tudói?

9 éves kortól ajánljuk, de a felnőttek is megtalálhatják benne a titkokat!

„Most nem látnak minket. Környezetünk számára nem létezünk. Hallunk, látunk mindent, sőt, utazhatunk is e szürkeköpeny alatt úgy, hogy egy lépést sem kell tennünk. Megcsodálhatjuk közelről az ősembereket a Bükkben, részt vehetünk az életükben. De nem avatkozhatunk bele az eseményekbe, hiszen akkor megváltoztatnánk a történelmünket. Láthatsz, hallhatsz mindent, de senkinek, semminek sem segíthetsz. Így is szeretnéd?”

szeretet-fénye-alapítvány-putnoki-tibor

A tér-idő vándora (fantáziaregény)

„Mester tanítványára nézett, de ő nem szólt semmit. A csend elmélyült. Se madár, se rovar nem törte meg, mintha az egész világ Tanítvánnyal együtt várakozna.
– Ebben a könyvben egy történet lakozik – folytatta a mester. – Egy ember története, aki vállalva sorsát nyitottá vált arra, hogy eggyé váljon egy Lénnyel. Ez a kinyílás, mondhatni nyitódás, nem hétköznapi egyszerű esemény, hanem embert próbáló kínok és helyzetek sora. A folyamat neve, amelyben Ég és Föld összeér, és az ember megleli Önmagát: Nyitódás. Készülj fel egy különös utazásra. Akár álmodban, most is furcsa dolgokkal fogsz találkozni. Ne kérdőjelezd meg a hallottakat, hanem fogadd el, ami történt, és engedd, hogy hasson rád. Készen állsz rá, hogy új ajtó táruljon fel előtted?
– Igen.
– Figyelmeztetlek, ha belépsz, már semmi sem lesz olyan, mint ­régen. A világ, és benne a Te világod, mindörökre megváltozik. Átértékelődik minden. Akarod-e?”

szeretet-fénye-alapítvány-putnoki-tibor

SEGÍTS, HOGY SEGÍTHESSÜNK!

Nonprofit alapítványként, ingyenesen végzett kezeléseink hátterének megteremtéséhez, fenntartásához, önismereti, kulturális és hagyományőrző tevékenységeink megvalósításához minden támogatást köszönettel fogadunk – legyen szó egyéni, céges adományról, illetve a személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásáról!

Köszönjük, ha felajánlod részünkre személy jövedelemadód 1%-át! Neked csak pár perc, de nekünk sokat jelent!
Támogatási lehetőségek >>