Élet az élet után

CSOPORTOS FOGLALKOZÁSOK

2016. október 22-én új csoporttal bővítettük közhasznú tevékenységeink sorát. A foglalkozás-sorozat célja, hogy a halálközeli- és ehhez hasonló élményt átélt emberek számára – akik nem tudták ezt az eseményt teljes egészében feldolgozni, elhelyezni életükben, vagy egyszerűen csak a megtapasztalt élmények hatására segíteni szeretnének embertársaiknak – beszélgetési és megnyilvánulási lehetőséget biztosítsunk.

További információ és jelentkezés a csoportfoglalkozásokra: Putnokiné Piroska, +36 20 319 5625

halálközeli élmény csoportfoglalkozás Szeretet fénye 2

AMIT NYÚJTANI TUDUNK

  • megértő szellemiséget, hasonló gondolkodású emberek társaságát, szakemberek, egészségügyben dolgozók segítségét, valamint
  • közeget ahhoz, hogy ez az egyedülálló élmény a megfelelő helyre kerüljön, és az átélt személy mindezt önmaga és mások segítésére használja fel.

A HÁTTÉRRŐL

1975-ben Dr. Raymond Moody professzor adta ki a témában első és világszerte híressé vált könyvét „Élet az élet után” címmel, amelyben 150 halálközeli élményt átélt ember számol be tapasztalatairól. Moody professzor esettanulmány gyűjtésének egyik állomása volt Magyarország, ahol 1997-ben két emberrel készített interjút. Egyikük volt Putnoki Tibor, Alapítványunk alapítója, aki 1994-ben élt át halálközeli élményt. A sorsfordító esemény azonban nem csak az ő életére volt végérvényes hatással, hanem – egyedülálló módon – másokat is maga mellé tudott állítani abban, hogy feladatát, amely miatt visszatért, elvégezhesse: a cselekvő szeretet útján járva mutatni példát abból, hogyan lehet másképp élni, másképp cselekedni, mint ahogy ő is tette azelőtt.

1995-ben alapította meg a Szeretet Fénye Alapítvány elődjét, amelynek tagjai mára már nem csak Magyarországon, de világszerte számos országban tevékenykednek. Az Alapítvány csoportjait túlnyomórészt halálközeli élményt nem átélt, de annak üzenetét magukénak valló emberek alkotják.

A 2000-től közhasznú szervezetként működő Alapítványunk a testi-lelki-szellemi egészségmegőrzésre és betegségek megelőzésére fekteti a legfőbb hangsúlyt, ehhez kínál különböző technikákat, amelyeket több tízezer ember ismerhetett meg az elmúlt több, mint két évtizedben Magyarországon és határon túl is. Tevékenységünk önkéntes alapú és ingyenes.

2015-ben az amerikai IANDS szervezet – amely a halálközeli élmények kutatásával foglalkozik – meghívta Putnoki Tibort előadónak, és hiteles és példaértékű munkásságának elismeréseként nemcsak újabb meghívást kapott a 2016-os konferenciára is, de a szervezet a Szeretet Fénye Közhasznú Alapítványt magyarországi társszervezetévé is emelte.

SEGÍTS, HOGY SEGÍTHESSÜNK!

Nonprofit alapítványként, ingyenesen végzett kezeléseink hátterének megteremtéséhez, fenntartásához, önismereti, kulturális és hagyományőrző tevékenységeink megvalósításához minden támogatást köszönettel fogadunk – legyen szó egyéni, céges adományról, illetve a személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásáról!

Köszönjük, ha felajánlod részünkre személy jövedelemadód 1%-át! Neked csak pár perc, de nekünk sokat jelent!
Támogatási lehetőségek >>