Nemzetközi jelenlétünk

A szeretet nem ismer határokat

Putnoki Tibor, közösségünk alapítója 1994-ben sorsfordító halálközeli élményt élt át, egy olyan élményt, amely nem csak az ő életét változtatta meg gyökeresen, de egy egész életre szóló feladatot is adott számára: „Szólni kellene az embereknek, hogy ne így éljenek, ne így cselekedjenek!”.

Tibor e küldetéstudat hatására kezdett el emberekkel találkozni, előadásokat tartani nem csak Magyarországon, hanem külföldön is, szerte a világban. Ennek köszönhetően Tibor és a Szeretet Fénye Közhasznú Alapítvány munkája iránt egyre inkább megnőtt az érdeklődés, és egyre többen kívántak csatlakozni közösségünkhöz külföldön is.

Szeretet Fénye nemzetközi jelenlét 1

Külföldi köreink

Működő klubélettel, vagy, ahogy mi nevezzük “körrel”, “körélettel” Magyarországon kívül Nagy-Britanniában/Walesben, Spanyolországban és Ausztriában találkozhatnak az érdeklődők. Folyamatos nemzetközi tevékenységünk révén olyan emberekkel és szervezetekkel építünk ki és tartunk fenn kapcsolatot, akik, illetve amelyek arra mutatnak példát, hogy lehet és érdemes származástól, bőrszíntől, kultúrától és határoktól függetlenül békében, egymást elfogadva és tisztelve élni mindennapjainkat, továbbá, hogy célkitűzésünk, mondanivalónk a nyelvi, etnikai és vallási különbözőségek ellenére is eljut az emberi szívekhez.

Nemzetközi csoport

A nemzetközi kapcsolattartásra, fordítási és tolmácsolási feladatok ellátására, nemzetközi vendégek fogadásására és a külföldi utazásokkal kapcsolatos támogatói feladatok ellátására jött létre szervezetünk Nemzetközi Csoportja. 

Tolmácsolási, fordítási önkéntes felajánlást örömmel fogadunk. További információ: Tóth Kristóf, kristoftoth77@gmail.com

Szeretet Fénye IANDS előadás

IANDS (International Association for Near-Death Studies – Halálközeli Élményeket Kutató Nemzetközi Szövetség)

A Szeretet Fénye Közhasznú Alapítvány a halálközeli élmények tanulmányozásával foglalkozó társaságnak, az IANDS-nek a társszervezeteként működik azt követően, hogy Putnoki Tibor, közösségünk alapítója több alkalommal részt vett, majd csatlakozott is a nemzetközi szervezet munkásságához. 

Első alkalommal, 2015-ben, a texasi San Antonioban tartott beszámolót a 9 percig tartó klinikai halálélményéről, majd ezt követően több alkalommal is előadásokon osztotta meg gondolatait.

További információ az IANDS-ről: https://iands.org

SEGÍTS, HOGY SEGÍTHESSÜNK!

Nonprofit alapítványként, ingyenesen végzett kezeléseink hátterének megteremtéséhez, fenntartásához, önismereti, kulturális és hagyományőrző tevékenységeink megvalósításához minden támogatást köszönettel fogadunk – legyen szó egyéni, céges adományról, illetve a személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásáról!

Köszönjük, ha felajánlod részünkre személy jövedelemadód 1%-át! Neked csak pár perc, de nekünk sokat jelent!
Támogatási lehetőségek >>