Kör-élet Spanyolországban

Kör-élet Spanyolországban

A varázslat 2013-ban kezdődött, amikor Ana Aquacil és férje Jeff Neil Potter találkozott a Szeretet Fénye Közhasznú Alapítvány alapítójával, Putnoki Tiborral.

Kör-élet Spanyolországban Costa Blanca Szeretet Fénye

Ana Aquacil – körvezető:

2014-ben találkoztunk Tiborral, a klinikai halálélményéről szóló, „9 Perc – Utam a Fénybe“ előadásán, itt Spanyolországban. Férjemmel belenéztünk Tibor szemébe, és egyértelművé vált minden, a Szeretetet Fénye útja. A Tibort Magyarországról kísérő csapat – beleértve kedves feleségét, Piroskát is – szerénysége is megfogott bennünket. 

A helyi kör-élet 2015-ben indult el öt fővel, az Alicante-i Costa Blancában. Annyira áldottnak érezzük magunkat, hogy a Földnek egy ilyen nyitott és multikulturális területén élünk! Hiszen a csapat tagjai  Magyarországról, USA-ból, Svájcból, Angliából és Spanyolországból származnak. 

Nem telt el sok idő, és egyre többen kezdtek érdeklődni, egyre több ember úgy érezte, hogy szeretne hozzánk tartozni, megéreztek bennünk valamit, ami vonzotta őket… A Szeretetből áradó Fény úgy látszik “ragályos”.  

Tagjaink száma évről évre nő, még több színt adva a szivárványhoz: társaink Írország, Skócia, Wales, Olaszország, Uruguay, Lengyelország, Finnország, Ausztrália és Brazília területéről érkeztek hozzánk.

Más-más országokból jöttünk, különböző háttérrel, származással, családi miliővel, hittel, meggyőződéssel, de mindannyian egy nagy család vagyunk egy közös céllal: cselekvő szeretetben élni.

Kezelünk, masszírozunk, legjobb tudásunk szerint próbálunk szeretni, segíteni. Napról napra tanulunk; elesünk és felállunk,  osztozunk az örömben, és a szeretet, odafordulás erejével megpróbáljuk enyhíteni a mindennapi élet fájdalmait, kihívásait. Sokkal könnyebb ezt úgy tenni, hogy tudjuk és érezzük, hogy Egyek vagyunk.

EGYek vagyunk Spanyolországban EGYek Magyarországon, EGYek vagyunk a világgal és EGYek az univerzummal. Saját szeretetünkkel tudunk példát mutatni itt, a Földön…

További információ: Ana Aquacil, ana-aguacil@telefonica.net

SEGÍTS, HOGY SEGÍTHESSÜNK!

Nonprofit alapítványként, ingyenesen végzett kezeléseink hátterének megteremtéséhez, fenntartásához, önismereti, kulturális és hagyományőrző tevékenységeink megvalósításához minden támogatást köszönettel fogadunk – legyen szó egyéni, céges adományról, illetve a személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásáról!

Köszönjük, ha felajánlod részünkre személy jövedelemadód 1%-át! Neked csak pár perc, de nekünk sokat jelent!
Támogatási lehetőségek >>