Nemzetközi Kulturális Találkozó

25. Jubileumi Nemzetközi Kulturális Találkozó

Kedves Barátaink, Ismerőseink!

Szeretettel meghívunk Benneteket és a hozzátok közel állókat Alapítványunk 25. Jubileumi Nemzetközi Kulturális Találkozójára, melynek pontos dátumáról később tájékoztatunk.

Aki már volt, tudja és érezte a közösség összetartó erejét, a tapintható szeretetet. Ez a legnagyobb éves eseményünk, a munka, család melletti önkéntesség, összefogás és cselekvés vizsgamunkája, gyümölcse.
Mint minden évben, idén is választottunk követendő mottót: „Jól csak a szívével lát az ember!”

25-ik jubileumi nemzetközi kulturális találkozó Szeretet Fénye

A rendkívül változatos és színvonalas kulturális műsor is erre épül, függetlenül attól, hogy nem profik adnak elő, igaz, többen kérdezik, hogy azok vagyunk-e…

A szebbnél szebb versek, énekek, táncos produkciók mellett fellép a Regélő Fehér Táltos Dobcsapat is, akik ez alkalommal is erősítik a magyarságtudatot, az ősi magyar néplélek értékeit, az összetartozás érzését, amire, valljuk be, a legnagyobb szükség van a mai világban – mindezt politikától és vallási hovatartozástól függetlenül. A részletes programról a későbbiekben tájékoztatunk Benneteket.

További információ: Peszlen Lászlóné Bea, +36 20 319 5658

Szeretettel várunk!

SEGÍTS, HOGY SEGÍTHESSÜNK!

Nonprofit alapítványként, ingyenesen végzett kezeléseink hátterének megteremtéséhez, fenntartásához, önismereti, kulturális és hagyományőrző tevékenységeink megvalósításához minden támogatást köszönettel fogadunk – legyen szó egyéni, céges adományról, illetve a személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásáról!

Köszönjük, ha felajánlod részünkre személy jövedelemadód 1%-át! Neked csak pár perc, de nekünk sokat jelent!
Támogatási lehetőségek >>