FÉNY-HÍD

A NEMZETKÖZI ÚJSÁGUNK

„Amiről az író azt hitte, hogy magányos munka, egyszer csak átalakul: híd lesz belőle… amelynek segítségével a lelkek… kapcsolatba kerülnek egymással.”

(Paulo Coelho)

Az Alapítvány hivatalos kiadványa az 1998 decembere óta havonta megjelenő „Fény-Híd” újság, amely az írott szó eszközével mutatja be az alapítványi élet sokszínűségét. A kiadvány létrejöttének fő célkitűzése – tagjaink és az érdeklődők informálásán túl –, hogy bebizonyítsa, lehet tisztességesen és tiszta lelkiismerettel újságot írni, szerkeszteni. Eszmei, kulturális és művészeti írásaink nem csupán a szórakoztatást szolgálják, hanem értéket is közvetítenek. A kiadvány tág teret biztosít azon társaink irodalmi szárnypróbálgatásainak is, akik az írás által szeretnék kreativitásukat megmutatni.
Az újsággal el tudunk jutni olyan tagjainkhoz is, akik a földrajzi távolságuknál, élethelyzetüknél fogva csak ritkán találkozhatnak velünk, illetve ritkán értesülnek az országszerte zajló programokról.
20 évvel az első megjelenés után, 2018-ban újságunk nemzetközi szintre lépett, hogy azon társaink is olvashassák, akik a világ más országaiból csatlakoztak közösségünkhöz. Így az angol nyelvre lefordított magazinunk Nagy-Britanniában és Spanyolországban már elektronikus formában is elérhető. A nemzetközi kiadvány szerkesztését egy erre a feladatra vállalkozó önkéntes fordító csapat segíti.

 TOVÁBBI INFORMÁCIÓ: fenyhidujsag@gmail.com

 

SEGÍTS, HOGY SEGÍTHESSÜNK!

Nonprofit alapítványként, ingyenesen végzett kezeléseink hátterének megteremtéséhez, fenntartásához, önismereti, kulturális és hagyományőrző tevékenységeink megvalósításához minden támogatást köszönettel fogadunk – legyen szó egyéni, céges adományról, illetve a személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásáról!

Köszönjük, ha felajánlod részünkre személy jövedelemadód 1%-át! Neked csak pár perc, de nekünk sokat jelent!
Támogatási lehetőségek >>