Körélet Magyarországon

Baja

Bemutatkozás

A bajai körélet 1997-ben alakult.

Heti rendszerességgel találkozunk, hétfőnként. Ezen a napon 15.00- 17.00-ig masszírozunk, majd utána foglalkozások, beszélgetések vannak 20.00-ig. Alkalmanként különböző könyveket, témákat dolgozunk fel, beszélünk meg a mindennapi életünkből merítve.

A foglalkozásainkat jellemzi a jó hangulat, szeretetteljes, családias, derűs légkör. Az társaknak  lehetőségük adódik megnyílni embertársaik felé.

Vidéki és külföldi elérhetőségeink

Kezelések helye és időpontjai 

Kör-élet Baján Szeretet Fénye

Miért jó ide tartozni?

„Együtt lenni jó” érzés miatt megyek minden hétfőn. /Gizus/

Jól érzem magam, ha adni tudok. Szeretek masszírozni, örömmel tölt el, ha segíthetek másoknak. /Panni/

Jó érzés egy olyan csapathoz tartozni, ahol tudjuk, hogy számíthatunk egymásra az élet bármely területén. /Erika/

Szeretem az őszinte, mély, lényegre törő beszélgetéseket. /Editke/

Szerencsésnek érzem magam, hogy ide tartozhatok, ismerhetem őket, a közösséget, a társakat. Érzem, hogy szeretnek, és elfogadnak olyannak amilyen vagyok. Ebben a mai rohanó, szétziláló világban van egy hely ahol megpihenhetek. Tele van a világ, a környezetünk olyan emberekkel, akik álarcot viselnek, nem merik kimutatni az érzéseiket. Ebben a közösségben nem kell megjátszanom magam, emberként viselkedhetek és emberként viselkednek velem is. /Nelli/

SEGÍTS, HOGY SEGÍTHESSÜNK!

Nonprofit alapítványként, ingyenesen végzett kezeléseink hátterének megteremtéséhez, fenntartásához, önismereti, kulturális és hagyományőrző tevékenységeink megvalósításához minden támogatást köszönettel fogadunk – legyen szó egyéni, céges adományról, illetve a személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásáról!

Köszönjük, ha felajánlod részünkre személy jövedelemadód 1%-át! Neked csak pár perc, de nekünk sokat jelent!
Támogatási lehetőségek >>