Kör-élet Magyarországon

Ózd

Bemutatkozás

  1. március 16-án alakultunk.

Van pár ’törzsvendégünk’, akik rendszeresen járnak hozzánk. Jó érzés látni, hogy felfrissülve, jókedvűen távoznak egy-egy kezelés után.

Masszázs után foglalkozást tartunk, megbeszéljük az aktualitásokat,  a fontosabb feladatokat, közelgő rendezvényeket, előadásokat, merítünk Putnoki Tibor előadásaiból.

Összeszokott kis csapat vagyunk, szeretünk együtt lenni, beszélgetni. Figyelünk egymásra, segítjük egymást. Megünnepeljük egymás születés-, és névnapját. A nagyobb ünnepeket is megtartjuk közösen. Karácsonykor például saját készítésű apró ajándékokkal lepjük meg egymást, és a masszírozásra érkező embereket.

Szeretettel várunk mindenkit, aki szeretné megtapasztalni a Szeret Fénye kezeléseit és tanításait.

Vidéki és külföldi elérhetőségeink

Kezelések helye és időpontjai 

Kör-élet Ózdon Szeretet Fénye

Miért jó ide tartozni?

Szeretem a családias légkört. Mesélni magamról, a megtett útról, a változásaimról, a megélt élményeimről. /Márti, 71/

Szeretem a családias a légkört. Feltöltődök és kipihenem magam. Szeretek masszírozni, emberekkel foglalkozni. /Julika, 63/

Nagyon szeretek masszírozni, jó látni, hogy az emberek felfrissülnek, kisimulnak közben. Szeretem érezni, ahogy a szívük „beledobog” a tenyerembe. /Éva, 59/

Itt mindig azt érzem, hazaérkeztem. Jó itt lenni. /Judit, 41/

SEGÍTS, HOGY SEGÍTHESSÜNK!

Nonprofit alapítványként, ingyenesen végzett kezeléseink hátterének megteremtéséhez, fenntartásához, önismereti, kulturális és hagyományőrző tevékenységeink megvalósításához minden támogatást köszönettel fogadunk – legyen szó egyéni, céges adományról, illetve a személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásáról!

Köszönjük, ha felajánlod részünkre személy jövedelemadód 1%-át! Neked csak pár perc, de nekünk sokat jelent!
Támogatási lehetőségek >>