Hír-áram

Fény-Híd újság

„Amiről az író azt hitte, hogy magányos munka,
egyszer csak átalakul: híd lesz belőle…
amelynek segítségével a lelkek…
kapcsolatba kerülnek egymással.”

(Paulo Coelho)

Az Alapítvány hivatalos kiadványa az 1998 decembere óta havonta megjelenő „Fény-Híd” újság, amely az írott szó eszközével mutatja be az alapítványi élet sokszínűségét. A kiadvány létrejöttének fő célkitűzése – az alapítványi tagok és az érdeklődők informálásán túl -, hogy bebizonyítsa, lehet tisztességesen és tiszta lelkiismerettel újságot írni, szerkeszteni. Eszmei, kulturális és művészeti írásaink nem csupán a szórakoztatást szolgálják, hanem értéket is közvetítenek. A kiadvány tág teret biztosít azon társaink irodalmi szárnypróbálgatásainak is, akik az írás által szeretnék kreativitásukat megmutatni.

Az újsággal el tudunk jutni olyan tagjainkhoz is, akik a földrajzi távolságnál, élethelyzetünknél fogva csak ritkán találkozhatnak velünk, ill. ritkán értesülnek az országszerte zajló programokról.

A havonta megjelenő Fény-Híd újsággal kapcsolatosan a fenyhidujsag@gmail.com e-mail címen lehet érdeklődni.

Könyvtár

„A dolgok árnyéka halhatatlan.”
(Weöres Sándor)

Alapítványunk könyvtára jelenleg kialakítás alatt áll. Évek óta kapjuk társainktól a jobbnál jobb könyveket azzal a céllal, hogy minél több ember számára élményt nyújthassanak a bennük foglalt ismeretek, gondolatok. Fontosnak tartjuk, hogy az önismereti irodalom alapművei mellett versek, magyar- és világirodalmi regények, egészségmegőrzéssel kapcsolatos szakirodalom, valamint különböző vallások, világképek megismerését elősegítő művek is elérhetőek legyenek társaink számára.

Ma 2020. 1. 23, csütörtök,
Zelma napja van.
Holnap Timót napja lesz.
Pillanatképek
„Millió csillag ragyog fent az égen Gyémántként szikráznak az éj sötétkékjében. De egyik fénye sem csillog olyan szépen. Mint a szeretet fénye az ember szívében.”
  • en
  • de
  • hu
Archívum
Látogatottság:
Mai napig: 55835