Hír-áram

Fény-Híd újság

„Amiről az író azt hitte, hogy magányos munka,
egyszer csak átalakul: híd lesz belőle…
amelynek segítségével a lelkek…
kapcsolatba kerülnek egymással.”

(Paulo Coelho)

Az Alapítvány hivatalos kiadványa az 1998 decembere óta havonta megjelenő „Fény-Híd” újság, amely az írott szó eszközével mutatja be az alapítványi élet sokszínűségét. A kiadvány létrejöttének fő célkitűzése – az alapítványi tagok és az érdeklődők informálásán túl -, hogy bebizonyítsa, lehet tisztességesen és tiszta lelkiismerettel újságot írni, szerkeszteni. Eszmei, kulturális és művészeti írásaink nem csupán a szórakoztatást szolgálják, hanem értéket is közvetítenek. A kiadvány tág teret biztosít azon társaink irodalmi szárnypróbálgatásainak is, akik az írás által szeretnék kreativitásukat megmutatni.

Az újsággal el tudunk jutni olyan tagjainkhoz is, akik a földrajzi távolságnál, élethelyzetünknél fogva csak ritkán találkozhatnak velünk, ill. ritkán értesülnek az országszerte zajló programokról.

A havonta megjelenő Fény-Híd újsággal kapcsolatosan a fenyhidujsag@gmail.com e-mail címen lehet érdeklődni.

Könyvtár

„A dolgok árnyéka halhatatlan.”
(Weöres Sándor)

Alapítványunk könyvtára jelenleg kialakítás alatt áll. Évek óta kapjuk társainktól a jobbnál jobb könyveket azzal a céllal, hogy minél több ember számára élményt nyújthassanak a bennük foglalt ismeretek, gondolatok. Fontosnak tartjuk, hogy az önismereti irodalom alapművei mellett versek, magyar- és világirodalmi regények, egészségmegőrzéssel kapcsolatos szakirodalom, valamint különböző vallások, világképek megismerését elősegítő művek is elérhetőek legyenek társaink számára.

Ma 2019. 9. 15, ,
Enikő napja van.
Holnap Edit napja lesz.
Pillanatképek
„Millió csillag ragyog fent az égen Gyémántként szikráznak az éj sötétkékjében. De egyik fénye sem csillog olyan szépen. Mint a szeretet fénye az ember szívében.”
  • en
  • de
  • hu
Archívum
Látogatottság:
Mai napig: 52916