Ének – zene

„A dal madárrá avat.”
(Weöres Sándor)

A zene, ha szép, mindig szívhez szól. Elmondható általa, amit fontosnak érzünk. Legyen az a természet hangja, egy hangszer vagy az ember, mint a legegyedibb hangszer maga, a finom rezgések harmóniája elvarázsolja a hallgatót. S miközben ezt teszi, önmagát is nemesíti.

Zenei estjeinken közösen adjuk át magunkat az élménynek, amit a hozzánk látogató meghívott együttesek nyújtanak. E tehetséges zenészek különlegessége, hogy nemcsak saját együttesük repertoárját adják elő, hanem az improvizációs együtt zenélés csodájával is megajándékoznak minket – és magukat is.

Énekkarunk a Zengő Cédrusok nevet választotta magának. Az alapítvány tagjaiból álló vegyes kar az együttlét és a zene öröméért találkozik, hogy aztán egy-egy ünnep alkalmával megajándékozzon bennünket műsorával.

Amatőr, mégis kiváló szólóénekeseinknek is az Alapítvány ad lehetőséget tudásuk, művészetük bemutatására. Legyen akár népdal vagy musical, régi vagy új előadó dala, tréfás vagy komoly hangvételű mű, a közönség örömmel fogadja az előadásokat.

Ma 2020. 1. 26, ,
Vanda napja van.
Holnap Angelika napja lesz.
Pillanatképek
„Millió csillag ragyog fent az égen Gyémántként szikráznak az éj sötétkékjében. De egyik fénye sem csillog olyan szépen. Mint a szeretet fénye az ember szívében.”
  • en
  • hu
Archívum
Látogatottság:
Mai napig: 55889