Királd – Szabadidős központ

A Bükk északi peremének gyönyörű fákkal szegélyezett völgyében fekvő területet az Alapítvány 2002-ben vásárolta meg. Néhány év alatt – főként az alapítványi tagok önkéntes munkájával és anyagi támogatásával – a Béke-völgyi épületeket sikerült átalakítani, és egyre szebbé varázsolni.

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy Királd olyan sokrétű, 50-100 főt is befogadni képes táborhelyszínné váljon, amely nemcsak a kultúra, a hagyományőrzés színtere, hanem otthont tud adni különböző egészségmegőrző tevékenységeknek is, mint pl. egészségtáborok, tisztítókúrák, érintő masszázs, sport, természetjárás stb. Ehhez minden lehetőség adott: különleges elhelyezkedés, csendes vidék, tiszta levegő, természeti környezet.

A telephely nonprofit jellegű hasznosításakor szeretnénk vendégül látni az Alapítvány karitatív tevékenységében segítőket, kisebb felnőtt és iskolai csoportokat, valamint szerényebb anyagi lehetőségekkel rendelkező embertársainkat is, akiknek pihenésre, regenerálódásra anyagi korlátaik miatt nincs lehetőségük. Célunk, hogy a népművelés, a kultúra és a kézművesség jellemformáló erejét bevonva életre szóló élményekkel ajándékozzuk meg a hozzánk érkezőket.

Ma 2020. 1. 23, csütörtök,
Zelma napja van.
Holnap Timót napja lesz.
Pillanatképek
„Millió csillag ragyog fent az égen Gyémántként szikráznak az éj sötétkékjében. De egyik fénye sem csillog olyan szépen. Mint a szeretet fénye az ember szívében.”
  • en
  • de
  • hu
Archívum
Látogatottság:
Mai napig: 55836