Nyugat-Magyarország

Győrtől Sopronig, Hegyeshalomtól Veszprémig szerteágazóan vannak jelen társaink a régióban. Működik csapatunk Tapolcán, Máriakálnokon és Mosonmagyaróváron. A legutóbbin élőkkel a masszírozás és a torna által ismertettük meg az Alapítványt 2002 óta. Ezt az irányvonalat azóta is követjük, a Mosonmagyaróváron működő két idősek klubjában például rendszeresen segítünk.

MOSONMAGYARÓVÁRI KÖR

A mosonmagyaróvári kör minden héten beszélgetésre, közös elmélkedésre és élménybeszámolóra várja tagjait. Az évek folyamán lassan bővülő csapatunk létszáma mára elérte a 30 főt.

Kedden délutánonként mindenki számára elérhető az alapítványi masszázs, ezen a napon esténként ingyenes egészségmegőrző tornára, továbbá havonta egy-egy szombaton Egészségnapokra várjuk az érdeklődőket a mosoni Fehér Ló Művelődési Házban, ahol bárki kipróbálhatja az Alapítvány masszázsait és az energiakezelést is.

A körtagokból verbuválódott tánc és dobcsoportunk rendszeresen találkozik, különlegességünk a játékos kifejezésmód. Táncaink egyszerű és tiszta elemekből épülnek fel, mozgással, énekkel, ősi ritmusokkal mesélnek a szeretettől elszakadó, majd a szeretethez ismét utat kereső ember kapcsolatairól, múltjáról, jelenéről és jövőjéről. Az örök időktől fogva zenélő és táncoló emberiség közös kulturális gyökereit kutatva a természet hangjait, mozdulatait idézzük meg és fogalmazzuk át produkcióinkban.

Körtalálkozók

Időpontja: minden csütörtökön 18:00 órától

Kapcsolattartó körvezető: Peszlenné Bea

Elérhetősége: 06 20 319 5658, peszibea@gmail.com

A Fehér Ló Közösségi Házban minden kedden 19:15-től tartásjavító tornát tartunk.

Ma 2020. 1. 26, ,
Vanda napja van.
Holnap Angelika napja lesz.
Pillanatképek
„Millió csillag ragyog fent az égen Gyémántként szikráznak az éj sötétkékjében. De egyik fénye sem csillog olyan szépen. Mint a szeretet fénye az ember szívében.”
  • en
  • hu
Archívum
Látogatottság:
Mai napig: 55891