Nyugat-Magyarország

Győrtől Sopronig, Hegyeshalomtól Veszprémig szerteágazóan vannak jelen társaink a régióban. Működik csapatunk Tapolcán, Máriakálnokon és Mosonmagyaróváron. A legutóbbin élőkkel a masszírozás és a torna által ismertettük meg az Alapítványt 2002 óta. Ezt az irányvonalat azóta is követjük, a Mosonmagyaróváron működő két idősek klubjában például rendszeresen segítünk.

MOSONMAGYARÓVÁRI KÖR

A mosonmagyaróvári kör minden héten beszélgetésre, közös elmélkedésre és élménybeszámolóra várja tagjait. Az évek folyamán lassan bővülő csapatunk létszáma mára elérte a 30 főt.

Kedden délutánonként mindenki számára elérhető az alapítványi masszázs, ezen a napon esténként ingyenes egészségmegőrző tornára, továbbá havonta egy-egy szombaton Egészségnapokra várjuk az érdeklődőket a mosoni Fehér Ló Művelődési Házban, ahol bárki kipróbálhatja az Alapítvány masszázsait és az energiakezelést is.

A körtagokból verbuválódott tánc és dobcsoportunk rendszeresen találkozik, különlegességünk a játékos kifejezésmód. Táncaink egyszerű és tiszta elemekből épülnek fel, mozgással, énekkel, ősi ritmusokkal mesélnek a szeretettől elszakadó, majd a szeretethez ismét utat kereső ember kapcsolatairól, múltjáról, jelenéről és jövőjéről. Az örök időktől fogva zenélő és táncoló emberiség közös kulturális gyökereit kutatva a természet hangjait, mozdulatait idézzük meg és fogalmazzuk át produkcióinkban.

Körtalálkozók

Időpontja: minden csütörtökön 18:00 órától

Kapcsolattartó körvezető: Peszlenné Bea

Elérhetősége: 06 20 319 5658, peszibea@gmail.com

A Fehér Ló Közösségi Házban minden kedden 19:15-től tartásjavító tornát tartunk.

Ma 2019. 10. 23, szerda,
Gyöngyi napja van.
Holnap Salamon napja lesz.
Pillanatképek
„Millió csillag ragyog fent az égen Gyémántként szikráznak az éj sötétkékjében. De egyik fénye sem csillog olyan szépen. Mint a szeretet fénye az ember szívében.”
  • en
  • hu
Archívum
Látogatottság:
Mai napig: 53674