Észak-Magyarország

EGRI KÖR

Az egri körnek lehetősége van visszatekinteni a kezdeti időkre, hiszen 1997-1998-ban az Alapítvány központjaként működött. Ez idő alatt összekovácsolódott egy kis csapat, ők a mai napig aktív tagjai a körnek. Tanulunk, képezzük magunkat, többen közölünk Életiskola tanfolyamra járnak, és aktív tagjai az Alapítvány Egészsécsoportjának. Igyekszünk egyre őszintébb egységet kialakítani, egymással egyre hatékonyabban együttműködni, és célunk a többi vidéki kör megismerése is.

Rendszeresen veszünk részt egri és vidéki egészségnapokon is.

Körtalálkozók

Időpont: minden hétfőn 18:00 órától

Helyszín: Civil Ház, Eger Bajcsy-Zsilinszky u. 9.

Kapcsolattartó körvezető: Pribelszkiné Pálok Erika

Elérhetősége: +36 20 366 1646, erka.eger@gmail.com

GYÖNGYÖSI KÖR

A Gyöngyösi kör 2000-ben indult útjára, 2004 óta folyamatos a működése. Összejöveteleinket szerdánként tartjuk, havi egy alkalommal várjuk vendégeinket masszírozásra. Évente 2-3-szor megyünk el kirándulni, ahol nagyon jól érezzük magunkat együtt. Karácsonykor, húsvétkor, különös alkalmanként kreatív kört is szoktunk tartani ötlettől, időtől függően.

Körtalálkozók

Időpont: minden szerdán 18:00-20:00 óráig

Helyszín: Mátra Művelődési Központ Gyöngyös, Barátok tere 3.

Érdeklődni lehet:

Kapcsolattartó körvezető: Jakabné Kati

Elérhetősége: +36 20 772 0934, e-jakab50@freemail.hu

ALSÓZSOLCAI (MISKOLC) KÖR

Az Alsózsolcai kör 2010. március közepétől működik. A kör alakulása óta egyre jobban kovácsolódik össze kis csapatunk, nyitottak vagyunk minden újonnan érkezőre. A körök hangulata mindig vidám, játékos. Egyre jobban nyílunk meg egymás felé és alkotunk egységet, melyet az egymás felé fordulás jellemez. Egészségnapokat szervezünk a szomszédos településeken, ahol kezelünk és masszírozunk.

Körtalálkozók

Időpont: minden pénteken 17:00-20:00 óráig

Helyszín: Alsózsolca, Deák Ferenc u. 61.

Érdeklődni lehet:

Kapcsolattartó körvezető: Kocsis Edit

Elérhetősége: +36 30 343 1293, kocsisedit2@gmail.com

ÓZDI KÖR

2001-ben kezdte meg működését Körünk. Tagjaink minden hétfőn a kör családias légkörben beszélik át az őket érő eseményeket és a tagokat érintő témákat ill. tesznek közkinccsé olyan tapasztalatokat amelyeket az önfejlesztés szemüvegén át szemlélve hasznos útmutatásul szolgálhatnak a kör más tagjai számára is.

Emellett Ózdon és környékén aktívan bekapcsolódva a kultúra ápolásába más egyesületekkel vesszük fel és tartjuk a kapcsolatot, ennek során produkcióink együttes továbbadása mellett kultúrális értékekkel képviseljük és gyarapitjuk a régió hozzájárulását a hagyományőrzésben és a hagyományteremtésben.

Ennek egyik évek óta működő jó példája a Paál Zoltán örökét ápoló Ózdi Arvisura Társasággal folyatott együttműködésünk – emellett még több hasonló csoporttal építünk ki és tartunk kapcsolatot.

Alapítványunk királdi telephelyének közelsége (12 km) remek lehetőséget kínál körünknek arra, hogy kert(sz)építészeti törekvéseinket és munkaszeretetünket a táj gyönyörű adottságainak közvetlen közelében kamatoztassuk.

Körtalálkozók

Időpont: minden hétfőn 17:00-20:00 óráig

Helyszín: Civil Ház, 3600 – Ózd, Európa tér 1.

Érdeklődni lehet:

Kapcsolattartó körvezető: Antal Béláné Mártika

Elérhetősége: +36 20 319 5600

Ma 2019. 9. 15, ,
Enikő napja van.
Holnap Edit napja lesz.
Pillanatképek
„Millió csillag ragyog fent az égen Gyémántként szikráznak az éj sötétkékjében. De egyik fénye sem csillog olyan szépen. Mint a szeretet fénye az ember szívében.”
  • en
  • hu
Archívum
Látogatottság:
Mai napig: 52916