Észak-Magyarország

EGRI KÖR

Az egri körnek lehetősége van visszatekinteni a kezdeti időkre, hiszen 1997-1998-ban az Alapítvány központjaként működött. Ez idő alatt összekovácsolódott egy kis csapat, ők a mai napig aktív tagjai a körnek. Tanulunk, képezzük magunkat, többen közölünk Életiskola tanfolyamra járnak, és aktív tagjai az Alapítvány Egészsécsoportjának. Igyekszünk egyre őszintébb egységet kialakítani, egymással egyre hatékonyabban együttműködni, és célunk a többi vidéki kör megismerése is.

Rendszeresen veszünk részt egri és vidéki egészségnapokon is.

Körtalálkozók

Időpont: minden hétfőn 18:00 órától

Helyszín: Civil Ház, Eger Bajcsy-Zsilinszky u. 9.

Kapcsolattartó körvezető: Pribelszkiné Pálok Erika

Elérhetősége: +36 20 366 1646, erka.eger@gmail.com

GYÖNGYÖSI KÖR

A Gyöngyösi kör 2000-ben indult útjára, 2004 óta folyamatos a működése. Összejöveteleinket szerdánként tartjuk, havi egy alkalommal várjuk vendégeinket masszírozásra. Évente 2-3-szor megyünk el kirándulni, ahol nagyon jól érezzük magunkat együtt. Karácsonykor, húsvétkor, különös alkalmanként kreatív kört is szoktunk tartani ötlettől, időtől függően.

Körtalálkozók

Időpont: minden szerdán 18:00-20:00 óráig

Helyszín: Mátra Művelődési Központ Gyöngyös, Barátok tere 3.

Érdeklődni lehet:

Kapcsolattartó körvezető: Jakabné Kati

Elérhetősége: +36 20 772 0934, e-jakab50@freemail.hu

ALSÓZSOLCAI (MISKOLC) KÖR

Az Alsózsolcai kör 2010. március közepétől működik. A kör alakulása óta egyre jobban kovácsolódik össze kis csapatunk, nyitottak vagyunk minden újonnan érkezőre. A körök hangulata mindig vidám, játékos. Egyre jobban nyílunk meg egymás felé és alkotunk egységet, melyet az egymás felé fordulás jellemez. Egészségnapokat szervezünk a szomszédos településeken, ahol kezelünk és masszírozunk.

Körtalálkozók

Időpont: minden pénteken 17:00-20:00 óráig

Helyszín: Alsózsolca, Deák Ferenc u. 61.

Érdeklődni lehet:

Kapcsolattartó körvezető: Kocsis Edit

Elérhetősége: +36 30 343 1293, kocsisedit2@gmail.com

ÓZDI KÖR

2001-ben kezdte meg működését Körünk. Tagjaink minden hétfőn a kör családias légkörben beszélik át az őket érő eseményeket és a tagokat érintő témákat ill. tesznek közkinccsé olyan tapasztalatokat amelyeket az önfejlesztés szemüvegén át szemlélve hasznos útmutatásul szolgálhatnak a kör más tagjai számára is.

Emellett Ózdon és környékén aktívan bekapcsolódva a kultúra ápolásába más egyesületekkel vesszük fel és tartjuk a kapcsolatot, ennek során produkcióink együttes továbbadása mellett kultúrális értékekkel képviseljük és gyarapitjuk a régió hozzájárulását a hagyományőrzésben és a hagyományteremtésben.

Ennek egyik évek óta működő jó példája a Paál Zoltán örökét ápoló Ózdi Arvisura Társasággal folyatott együttműködésünk – emellett még több hasonló csoporttal építünk ki és tartunk kapcsolatot.

Alapítványunk királdi telephelyének közelsége (12 km) remek lehetőséget kínál körünknek arra, hogy kert(sz)építészeti törekvéseinket és munkaszeretetünket a táj gyönyörű adottságainak közvetlen közelében kamatoztassuk.

Körtalálkozók

Időpont: minden hétfőn 17:00-20:00 óráig

Helyszín: Civil Ház, 3600 – Ózd, Európa tér 1.

Érdeklődni lehet:

Kapcsolattartó körvezető: Antal Béláné Mártika

Elérhetősége: +36 20 319 5600

Ma 2020. 1. 23, csütörtök,
Zelma napja van.
Holnap Timót napja lesz.
Pillanatképek
„Millió csillag ragyog fent az égen Gyémántként szikráznak az éj sötétkékjében. De egyik fénye sem csillog olyan szépen. Mint a szeretet fénye az ember szívében.”
  • en
  • hu
Archívum
Látogatottság:
Mai napig: 55838