Kelet-Magyarország, Alföld

DEBRECENI KÖR

A debreceni kör 2004-ben kezdte meg működését, mely két fiatal lány találkozásából és barátságából nőtte ki magát. Eleinte saját otthonainkban zajlottak a körfoglalkozások, masszírozások, családias hangulatban ismerkedtünk egymással. Fontosnak tartjuk a fiatalos, gyermekien rácsodálkozó szemléletet és a folyamatos megújulást. Változatos programokkal várjuk társainkat és a hozzánk forduló érdeklődőket.

Szerdánként tematikus beszélgetések keretében az embert és életet érintő kérdésekkel foglalkozunk, mi célból születtünk, mi a feladatunk a Földön, hogyan tudjuk megvalósítani hétköznapjainkban a szeretetben élést, hogyan birkózzunk meg életünk kihívásaival, hétköznapi nehézségeinkkel, hogyan segítsük önmagunkat és egymást. Hetente végzünk kezeléseket és masszírozást, mely lehetőséget ad a segítésben való fejlődésre. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Kezelés, és masszázs

Minden hétfőn 18:15-20:00 között (nyári szünet júliusban és augusztusban), a kezelés érkezési sorrendben történik.

Cím: Debrecen, Simonffy u. 21. 30. sz. terem (Zöld szalon).

Körtalálkozó

Minden szerdán 18:00-20:00 között.

Helyszínről és nyitott foglalkozásról, kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken:

Domonkos-Nascsó Karolina (Tel.: +36-20/772-09-62)

Domonkos Gábor (Tel.: +36-20/481-58-88)

JÁSZBERÉNYI KÖR

Jászberényben alakult az Alapítvány első köre 1995-ben. Ott lehettünk Alapítványunk születésénél, majd átélhettük, ahogy kibontja szárnyait a kezdeti lelkesedés. Eleinte kéthetente tartottunk körfoglalkozást és kezelési napokat, az egyre nagyobb érdeklődés miatt kis létszámmal ugyan, de lelkesen fogadtuk az érdeklődőket a Civil Házban. Három éve kibővült létszámmal hetente tartunk kört, kéthetente pedig masszírozó napot. Segítünk, és átadjuk tapasztalatainkat a pozitív gondolkodásról, a szeretet fontosságáról és annak gyógyító erejéről. Sokat járunk meghívásos Egészségnapokra, és büszkék vagyunk a III. saját szervezésű Egészségnapunkra is.

Városunkban elismerik tevékenységünket, ezért szívesen támogatnak bennünket.

Célunk, hogy az Alapítványnál tanultakat tovább adhassuk, ezzel másoknak is segítsünk, és megmutathassuk a szeretet útját.

Körtalálkozók

Időpont: minden páros hétfőn 17:00-18:00 óráig

Kapcsolattartó körvezető:

Elérhetősége: +36-20/319-56-90, inges.palne@gmail.com

Ma 2020. 1. 23, csütörtök,
Zelma napja van.
Holnap Timót napja lesz.
Pillanatképek
„Millió csillag ragyog fent az égen Gyémántként szikráznak az éj sötétkékjében. De egyik fénye sem csillog olyan szépen. Mint a szeretet fénye az ember szívében.”
  • en
  • hu
Archívum
Látogatottság:
Mai napig: 55836