Kelet-Magyarország, Alföld

DEBRECENI KÖR

A debreceni kör 2004-ben kezdte meg működését, mely két fiatal lány találkozásából és barátságából nőtte ki magát. Eleinte saját otthonainkban zajlottak a körfoglalkozások, masszírozások, családias hangulatban ismerkedtünk egymással. Fontosnak tartjuk a fiatalos, gyermekien rácsodálkozó szemléletet és a folyamatos megújulást. Változatos programokkal várjuk társainkat és a hozzánk forduló érdeklődőket.

Szerdánként tematikus beszélgetések keretében az embert és életet érintő kérdésekkel foglalkozunk, mi célból születtünk, mi a feladatunk a Földön, hogyan tudjuk megvalósítani hétköznapjainkban a szeretetben élést, hogyan birkózzunk meg életünk kihívásaival, hétköznapi nehézségeinkkel, hogyan segítsük önmagunkat és egymást. Hetente végzünk kezeléseket és masszírozást, mely lehetőséget ad a segítésben való fejlődésre. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Kezelés, és masszázs

Minden hétfőn 18:15-20:00 között (nyári szünet júliusban és augusztusban), a kezelés érkezési sorrendben történik.

Cím: Debrecen, Simonffy u. 21. 30. sz. terem (Zöld szalon).

Körtalálkozó

Minden szerdán 18:00-20:00 között.

Helyszínről és nyitott foglalkozásról, kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken:

Domonkos-Nascsó Karolina (Tel.: +36-20/772-09-62)

Domonkos Gábor (Tel.: +36-20/481-58-88)

JÁSZBERÉNYI KÖR

Jászberényben alakult az Alapítvány első köre 1995-ben. Ott lehettünk Alapítványunk születésénél, majd átélhettük, ahogy kibontja szárnyait a kezdeti lelkesedés. Eleinte kéthetente tartottunk körfoglalkozást és kezelési napokat, az egyre nagyobb érdeklődés miatt kis létszámmal ugyan, de lelkesen fogadtuk az érdeklődőket a Civil Házban. Három éve kibővült létszámmal hetente tartunk kört, kéthetente pedig masszírozó napot. Segítünk, és átadjuk tapasztalatainkat a pozitív gondolkodásról, a szeretet fontosságáról és annak gyógyító erejéről. Sokat járunk meghívásos Egészségnapokra, és büszkék vagyunk a III. saját szervezésű Egészségnapunkra is.

Városunkban elismerik tevékenységünket, ezért szívesen támogatnak bennünket.

Célunk, hogy az Alapítványnál tanultakat tovább adhassuk, ezzel másoknak is segítsünk, és megmutathassuk a szeretet útját.

Körtalálkozók

Időpont: minden páros hétfőn 17:00-18:00 óráig

Kapcsolattartó körvezető:

Elérhetősége: +36-20/319-56-90, inges.palne@gmail.com

Ma 2019. 12. 8, ,
Mária napja van.
Holnap Natália napja lesz.
Pillanatképek
„Millió csillag ragyog fent az égen Gyémántként szikráznak az éj sötétkékjében. De egyik fénye sem csillog olyan szépen. Mint a szeretet fénye az ember szívében.”
  • en
  • hu
Archívum
Látogatottság:
Mai napig: 54682